Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

- .нαzαℓ. .кαуα. ƒαη. .cℓυв. -

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Hazal Kaya Açıkladı

5 posters
YazarMesaj
FiLiz*
Admin
Admin
FiLiz*

Kadın

Hazal Kaya Açıkladı Empty
MesajKonu: Hazal Kaya Açıkladı   Hazal Kaya Açıkladı Icon_minitimePaz Eyl. 28 2008, 11:46

Hazal Kaya nereli?

- Gaziantepli’yim. Ailem yıllar önce üniversite okumak için buraya gelmiş.

Memlekete gidiyor musunuz?

- Arada sırada gidebiliyorum. Okul ve set arasında koşturmaktan pek vaktim olmuyor.

Gaziantep’in yemekleri dillere destan... Siz hangi yemeği seviyorsunuz?

- Hepsini çok seviyorum. Beyran adında bir yemekleri var. Ona bayılıyorum. Yemek konusunda kendimi hiç frenleyemem. Gaziantep’e gidince, rahat üç-dört kilo alıyorum.

15-16 yaşından bu yana sektörün içindesiniz. Memnun musunuz?

- Bu işe erken yaşta başlamaktan pişman değilim. Yaşıtlarım ÖSS’ye girip, kendini hayata hazırlamaya çalışıyor. Bense yolumu şimdiden çizdim. Dizilerde oynamak benim için tecrübe oldu. İlerisi için büyük hedeflerim var. Okulum devam ediyor, ikisini bir arada yürütmek kolay olmuyor. Şu an oyunculukta emekliyorum.

Aileniz, oyuncu olmaya karar verdiğinizi söylediğinizde ne tepki verdi?

- Onlar benim en büyük destekçim. Onların onayı olmadan bir şey yapmam çok zor zaten...

İtalyan Lisesi’nde okuyorsunuz. İtalya’ya gidip, Ferzan Özpetek ile çalışmak istiyorsunuz. Nedir bu İtalya sevdası?

- Bazı yönetmenler, filmlerinde toplumsal gerçekliklerini, bazıları ise kişisel gerçekliklerini yansıtırlar. Ferzan Özpetek’in insanı anlatışı çok etkiliyor beni.

"Genco" dizisinde taksici Ahmet’i seviyorsunuz. Taksicilerin sevgilisi olmuşsunuzdur...

- Hiç sormayın! Neler geldi başıma neler... Bir gün okuldan çıktım. Diziye yetişmem lazım. Taksi çevirdim, "Yok, abla götüremem" dedi. İkinciyi çevirdim, o da aynı şeyi söyledi. Üçüncü taksici de "Alamam" dedi. Sonra döndü, bir daha baktı. "Sen bizim yengemizsin. Gel, götüreyim yenge" dedi. Bir keresinde de okula yetişmeye çalışırken taksiye bindim. Taksici, "Yenge, Ahmet almaya gelecekti; ama saat çok erken" dedi. Taksicilerin yengesi oldum anlayacağınız.

Sevdiğim için her şeyi yaparım

Dizide canlandırdığınız Özge gibi siz de kendi kültürünüzden olmayan biriyle aşk yaşar mıydınız?

- Başıma gelmeden bilemem.

Sevdiğiniz kişi için her şeyi yapar mısınız?

- Aşkı henüz yaşayamadım. Ama sevdiğim kişi için her şeyi yaparım. Gözü karayımdır.

Kelebek/Hürriyet
https://hazal-kaya.yetkinforum.com
ayşegül44

ayşegül44

Kadın

MesajKonu: Geri: Hazal Kaya Açıkladı   Hazal Kaya Açıkladı Icon_minitimePtsi Eyl. 29 2008, 13:30

p. için saolu Smile ⭐ alien rabbit
falcata

Erkek

MesajKonu: Geri: Hazal Kaya Açıkladı   Hazal Kaya Açıkladı Icon_minitimeÇarş. Ekim 01 2008, 10:56

cok saolun bizlerle paylaşştiginiz icin
bu arada hazal benim topram miş yawww:D
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Hazal Kaya Açıkladı   Hazal Kaya Açıkladı Icon_minitimeÇarş. Ekim 01 2008, 15:51

payLaşım için tsk. Smile
aysell

aysell

Kadın

MesajKonu: Geri: Hazal Kaya Açıkladı   Hazal Kaya Açıkladı Icon_minitimeÇarş. Ekim 01 2008, 21:14

paylasım için tesekkürler canım Smile
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Hazal Kaya Açıkladı   Hazal Kaya Açıkladı Icon_minitimePerş. Ekim 02 2008, 00:40

paylaşım için teşekkürler eline sağlık
MeLda

MeLda

Kadın

MesajKonu: Geri: Hazal Kaya Açıkladı   Hazal Kaya Açıkladı Icon_minitimeCuma Ara. 12 2008, 12:13

payLaşım için saoL :o

Hazal Kaya Açıkladı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» HazaL Kaya ResimLeRi..
» HazaL Kaya Video 2
» HazaL Kaya - Aşk-ı Memnu
» hazaL Kaya mı ? - Tuba Büyüküstün mü ?
» Hazal Kaya Beyaz Show