Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

- .нαzαℓ. .кαуα. ƒαη. .cℓυв. -

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

TanışaLım.. :)

+11
SeMaa..!
Intiqam_1
b_ü_ş_r_a
özshLem
ßy˜GL@DiØTõ®
tubiis
FiLiz*
firlama
C@NSU
aysell
ayşegül44
15 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Intiqam_1

Intiqam_1

Erkek

TanışaLım.. :) - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: TanışaLım.. :)   TanışaLım.. :) - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Ara. 08 2008, 15:54

selam arklar.Ben İntiqam Azerbaycandan(Baküden) katılıyorum. Burdaki bi çok arkları tanıyorum qaliba. Ancak tanımadıklarım da vardır herhalde. Hepinizle tanışmak için sabırsızlanıyorum. Aranıza aldığınız için çok memnunum
sitenin yaratıcılarına teşekkür ederim
❤ ❤ ❤
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: TanışaLım.. :)   TanışaLım.. :) - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Ara. 08 2008, 15:59

inticim hoşgeLdin aramıza.. Smile
SeMaa..!

SeMaa..!

Kadın

MesajKonu: Geri: TanışaLım.. :)   TanışaLım.. :) - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Ara. 08 2008, 16:11

hoşgeLdin intii Smile biz de seni aRamızda göRdüğümüz için mutLuyuz. . Smile
FiLiz*
Admin
Admin
FiLiz*

Kadın

MesajKonu: Geri: TanışaLım.. :)   TanışaLım.. :) - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi Ara. 08 2008, 21:10

aramıza h.g intikam[b]
https://hazal-kaya.yetkinforum.com
e_m_R_e_85

e_m_R_e_85

Erkek

MesajKonu: Geri: TanışaLım.. :)   TanışaLım.. :) - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Şub. 05 2009, 17:00

HERKESE SELAMLAR BEN 19 YAŞINDAYIM ADIM EMRE İLK OLARAK KENDİMİ TANIŞTIRMAK GEREKİRSE FAZLA AKILLI DEĞİLİMDİR KAFAMA ESENİ YAPARIM HAYATTA SOKAK SEVDAM YOKTUR SEVDİĞİM BİRÇOK İNSANLAR VAR YENİ İNSANLARLA TANIŞMAYI SEVERİM...
HAYRANLIK MESELESİNE GELİNCE HAZAL KAYAYI GÖRMEDEN ÖNCE BİRÇOK HAYRAN OLDUĞUM KİŞİLER VARDI BAYAN ERKEK FARKETMEZ AMA TÜRKİYEDE TEK BEĞENDİĞİM KİŞİ HAZAL KAYA'DIR.HAYALİM İSE ONUNLA BİR RANDEVU YEMEĞİNE ÇIKMAK SADECE ONU GÖRMEK TANIMAK İSTERİM...
SÖZÜN ÖZÜNE GELİRSEK BEN DELİDOLU BİR İNSANIM TANIMAK İSTEYEN VARSA EGER HERZAMAN KİM OLURSA OLSUN KAPIN AÇIKTIR HER TÜRLÜ KONUDAN KONUŞABİLİRİZ AMA SINIRLI KONULAR OLMAK KAYDIYLA ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜRLERİMİ BEYAN EDERİM SAYGILARLA...
SeMaa..!

SeMaa..!

Kadın

MesajKonu: Geri: TanışaLım.. :)   TanışaLım.. :) - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Şub. 06 2009, 22:31

aRamıza hoşgeLdin emRe..iyi vakit geçiRmeni diLeRiz..
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: TanışaLım.. :)   TanışaLım.. :) - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Şub. 14 2009, 00:59

HoşgeLdin aramıza Emre .. (:
aşkkolik_dyg

Kadın

MesajKonu: Geri: TanışaLım.. :)   TanışaLım.. :) - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Tem. 05 2009, 22:17

herkese slm ben duygu istanbulda yaşıyorum 15 yaşındayım 5 eylülde 16 olucam başak burcuyum lise 2 ye geçtim hazalın hayranlarından birisiyim çok ama çok güzel bir kız oyunculuğu desen almış başını gidiyor Very Happy hayatında başarılar dilerim hazal
Defne.Hazal

Kadın

MesajKonu: Geri: TanışaLım.. :)   TanışaLım.. :) - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Ağus. 14 2009, 20:27

Selam arkadaşlar!Benim adım Defne.Bu sitenin dost sitesine üyeyim.13 yaşındayım.8.sınıfa geçtim.Sinem Kobal'ı,Hazal Kaya'yı ve Hsm'yi çok seviyorum. Smile
nihal ziyagil

nihal ziyagil

MesajKonu: Geri: TanışaLım.. :)   TanışaLım.. :) - Sayfa 2 Icon_minitimeCuma Şub. 19 2010, 21:40

a.s arkadaşlar ben merve 15 yaşındayım lise 2ye gidiyorum hobilerim kiap okumak müik pc dergi bulmaca çözmek kristen ashleey taylor lautner beren hazal yalın hande soral miley vanessa renesme hayranıyım ......

TanışaLım.. :)
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2